loading...
خرید گوشی
محمد سامان بازدید : 23 پنجشنبه 20 شهریور 1399 نظرات (0)

شرکت اپل هر سال در ماه سپتامبر با محصولات جدیدی طرفداران خود را متعجب می سازد. در برنامه امسال، اپل در کنار معرفی آیفون ۱۰۰۰ دلاری خود، از نسل جدید اپل واچ تحت عنوان Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) رونمایی به عمل آورد که می توان آن را ارتقایی بزرگ به شمار آورد. این نسل با عنوان Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) معرفی شد و یکی از ویژگی های بزرگ آن قابلیت تماس بدون نیاز به آیفون است. پیشتر اپل واچ چنین قابلیتی نداشته و خوشبختانه اپل در نسل جدید آن را به کار گرفته است. در این مطلب می خواهیم با نگاهی دقیق به Apple Watch 3 (اپل واچ ۳)، بررسی کنیم که چه بهبود هایی در هر بخش حاصل شده، و آیا ارزش ارتقا از سری ۲ به سری ۳ وجود دارد؟ برای آگاهی از قیمت اپل واچ 3 کلیک کنید.

طراحی اپل واچ سری 3

همانطور که گفتیم، طراحی این ساعت تغییرات چندانی را به خود ندیده است. در حالی که بیشتر سازندگان ساعت هوشمند به سراغ استفاده از نمایشگر گرد رفته اند؛ اما شرکت اپل از سال 2015 تا کنون، طراحی محصول خود را تغییر نداده است. با این وجود Apple Watch 3 را هنوز هم می توان یکی از زیباترین ساعت های هوشمند موجود در بازار دانست.

ضخامت دستگاه نسبت به گذشته افزایش یافته است اما این افزایش چندان محسوس نخواهد بود. اپل واچ 3 قطعات سخت افزاری پیشرفته ای را در خود گنجانده است و مهندسی شرکت اپل در ساخت این محصول قابل ستایش می باشد. در نسخه سوم اپل واچ، آنتن مربوط به LTE در زیر نمایشگر فشرده سازی شده است. هرچند که این امر موجب افزایش ضخامت کلی دستگاه شده است، اما بر خلاف برخی ساعت های دیگر که آنتن آن ها در داخل بند قرار داده شده و باعث سفت شدن بند شده است، اپل واچ 3 درگیر این مشکل نمی باشد. از دیگر تغییرات به وجود آمده در بخش طراحی می توان به قرمز شدن رنگ دکمه چرخان دیجیتالی در اپل واچ 3 (نسخه LTE) اشاراه کرد که مخالفان و دوست‌داران خاص خود را دارد.

همانند سال های گذشته در کنار دکمه چرخان، یک دکمه دیگر قرار گرفته است. این دکمه اکنون برای برنامه های دلخواه و برنامه های اخیرا استفاده شده هم کاربرد خواهد داشت. در سمت دیگر ساعت میکروفون و اسپیکر قرار دارد و همانند نسخه های گذشته، سنسور ضربان قلب سنج در قسمت پشت ساعت قرار دارد. همانند اپل واچ سری 2، نمایشگر نسخه جدید هم توسط شیشه ای محافظت می شود که اپل نام آن را Ion-X قرار داده است. تجربه استفاده از اپل واچ 2 نشان داده است که این شیشه از مقاومت قابل قبولی برخوردار است، بنابراین در این زمینه نگرانی خاصی برای اپل واچ 3 نیز وجود نخواهد داشت. همانند گذشته، اپل واچ جدید هم در دو نسخه با بند های 38 و 42 میلی متری عرضه شده است که در رنگ های نقره ای و خاکستری موجود می باشد و بند های آن قابل تعویض است.

تمام نسخه های اپل واچ 3 تا عمق 50 متری در برابر نفوذ آب مقاوم هستند و خوشبختانه این ساعت در آب شور هم مقاومت دارد. همانند نسخه گذشته، سری سوم اپل واچ هم از روش خاصی (Water lock) برای خارج کردن آب از داخل اسپیکر استفاده می کند.

قابلیت اتصال سلولار

بزرگ‌ترین تغییر ایجاد شده در این گوشی، قابلیت سلولار است که با مجهز بودن به یک سیم کارت، می تواند همانند یک گوشی، امکان برقراری و یا دریافت تماس ها را برای کاربر فراهم کند. آنتن دهی این گوشی در نوع خود مناسب است و می توان همانند تمامی سیم کارت ها، از قابلیت دیتای آن نیز استفاده کرد. شماره سیم کارت این ساعت، همان شماره سیم کارت گوشی های آیفون است. طراحی این ساعت به گونه ایست که کاربر می بایست در مرحله نخست، از طریق گوشی تنظیمات مربوط به انجام دهد و اپلیکیشن های مدنظر را بر روی آن نصب کند. ناگفته نماند که این اسمارت واچ با گوشی های اندرویدی کار نمی کند.

ارتباط این ساعت با محصولات هوشمند در طی سه مرحله انجام می شود؛ در گام نخست، ساعت جست و جوی خود را برای پیدا کردن نزدیک ترین گوشی آیفون آغاز می کند و در صورت مشاهده، از طریق بلوتوث به آن متصل می شود. در صورت عدم برقراری ارتباط بلوتوثی، ارتباط از طریق وای فای انتخاب می شود. اگر هیچ کدام از این دو گزینه موجود نباشند، این ساعت به صورت خودکار قابلیت سلولار LTE را فعال می کند.

جابجایی خودکار میان بلوتوث، وای فای و سلولار از طریق چیپ وایرلس W2 انجام می شود. این تراشه، از توانایی بالایی در ذخیره انرژی باتری برخوردار است. میزان آنتن دهی قابلیت سلولار در واچ فیس Explorer، به صورت چهار نقطه سبز رنگ بر روی نمایشگر به نمایش درمی آید. اما در دیگر موارد، میزان پوشش آنتن، در قسمت کنترل سنتر یعنی جایی که بلوتوث، حالت پرواز و دیگر تنظیمات سریع جای گرفته اند، مشاهده می شود.
اپلیکیشن های بومی اپل بر روی این ساعت از عملکرد و کارایی بالایی برخوردارند که این مسئله در اپلیکیشن های ساخت دیگر شرکت ها مشاهده نمی شود. امکان نصب اپلیکیشن ها به طور مستقیم بر روی این ساعت فراهم نیست و این در حالیست که بر روی پلتفرم اندروید ور و به طور خاص، ساعت سامسونگ Gear، می توان اپلیکیشن های مدنظر را مستقیما نصب کرد
کاربران می توانند در صورت نیاز به برقراری تماس های صوتی، از طریق شماره گیر تعبیه شده بر روی نمایشگر ساعت و یا تپ کردن بر روی نام مخاطبین، اقدام به این کار کنند. اما نوشتن پیام و یا اضافه کردن اموجی ها، با توجه به ابعاد کوچک نمایشگر، اندکی دشوار است. البته قابلیت سیری را نیز باید به این موارد اضافه کرد که می تواند با توجه به دستورات صوتی کاربر، دستورات متفاوتی را بر روی ساعت اجرا کند.

نمایشگر

صفحه نمایش ساعت هوشمند اپل واچ3 ، در این مدت تغییری نکرده است. همچنین اپل واچ 3 در دو سایز 42 و 38 میلی متربه بازار عرضه شده است و تعداد پیکسل هایی که در عرض و ارتفاع صفحه نمایش چیده شده اند به ترتیب 312×390 و 272×340 است. نکته ای که حائز اهمیت است این است که بیشترین روشنایی آن 1000 نیت است، که این ویژگی باعث درخشش آن در بازار می شود.

 

از ویژگی های صفحه نمایش ساعت این نسل، استفاده از رنگ های زنده و پرانرژی در برخی بخش های آن، خوانا بودن متونی که در صفحه نمایش اجرا می شود، واضح بودن گزینه ها و آیکون ها اشاره کرد. ایرادی که می توان از صفحه نمایش این ساعت گرفت، نداشتن خصوصیت Always on است که بعضی از رقیب ها در ساعت های خود آن را بکار گرفتند. این خصوصیت برای بهینه کردن مصرف باتری نیز است و باعث می شود صفحه نمایش ساعت هیچوقت خاموش نشود و پیوسته ساعت را نمایش دهد. البته باید ذکر کرد که کمبود این ویژگی بسیار بزرگ نیست و این خصوصیت در عمر باتری نیز تاثیرگذار می باشد.

 

صفحه نمایش این ساعت مانند ساعت های هوشمند دیگر با حرکت دادن دست فعال می شود و این خصوصیت را در سری سوم بی نقص تر از نسل قبل در بازار عرضه کرده است. صفحه نمایش نسبت به فشار حساس می باشد و اگر قسمت های مختلف آن را فشار دهید باعث واکنش می شود، همچنین وقتی صفحه نمایش را فشار می دهید صدای ویبره به گوش می رسد. همانطور که گفتیم محل میکروفون و اسپیکر در سمت چپ ساعت است که باعث می شود بدون احتیاج به آیفون گفتگو کنید و لزومی هم ندارد در مواقع گفت و گو ساعت را به دهانتان نزدیک کنید.

باتری اپل واچ سری 3

یکی از تغییرات چشمگیر در نسل سوم ساعت اپل، بهبود عمر باتری بود که به لطف پردازنده جدید ۵۰ درصد بهره وری بیشتری در مصرف انرژی شاهد خواهیم بود. این موضوع چیزی است که در هر ساعت هوشمندی نمی توان مشاهده کرد و یک مسئله کم نظیر محسوب می شود. به گفته اپل هر دو مدل Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) عمر باتری ۱۸ ساعته ای دارند که اگرچه در مقایسه با Fitbit Ionic با عمر باتری ۴ روز نباید عملکرد بزرگی دانست، اگرچه محصول اپل با برخی ویژگی های بیشتری همراهی می کند. با این حال صاحبان اپل اگر استفاده خاصی از ساعت هوشمند جدید نداشته باشند، شاید بتوانند ۲ روزی را با آن همراهی کنند. اگرچه نباید انتظار عمر باتری در سطح محصولات فیت بیت و چندین برند دیگر را داشت.

کلام آخر

تغییرات عمده ای چون طراحی بهبودیافته، سخت افزار قدرتمندتر، ارتباط سلولی و برخی دیگر، Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) را نسبت به سری ۲ ارزشمندتر ساخته است. بنابراین اگر در بین دو راهی هستید که کدامیک از نسل های ساعت هوشمند اپل ارزش خرید بیشتری دارند و باید آن را مناسب دانست، قطعا باید نسل جدید را انتخاب کرد. زیرا اپل با افزودن ویژگی های جدید، تجربه ای متفاوت به کاربران خود ارائه می دهد و Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) یک دستگاه فوق العاده برای تجربه جدید است.

 

اگرچه در نگاه نخست تغییرات چشمگیر نباشند اما با اندکی کاربری می توان به ویژگی ها و تفاوت ها پی برد. به هر حال شرکت اپل از ۲۲ سپتامبر فروش Apple Watch 3 (اپل واچ ۳) را آغاز می کند و پیش فروش نیز پیشتر آغاز شده است. اگر به دنبال یک ساعت هوشمند باکیفیت و کامل هستید، قطعا این نسل از محصول اپل شما را راضی نگه خواهد داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
در این وبلاگ سعی شده تا آخرین منابع معتبر برای خرید گوشی به شما معرفی شود تا شما با دلی آسوده به خرید گوشی خود بپردازید. در اینجا سعی میکنیم با معرفی گوشی های مختلف شما را در جریان آخرین اخبار حوزه گوشی موبایل قرار دهیم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 29
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 30
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 63
  • بازدید ماه : 966
  • بازدید سال : 6,569
  • بازدید کلی : 19,969